Menu
Your Cart

Sušička ovocia ETA Frešo 6301 90000

Sušička ovocia ETA Frešo 6301 90000
Vypredané
Sušička ovocia ETA Frešo 6301 90000
70,93€ s DPH
  • Sklad: Vypredané
  • Katalógové číslo: 06421111
  • EAN: 8590393260522

Popis

Sušička ovocia ETA Frešo 6301 90000

Nemáte miesto v mrazničke a napriek tomu si chcete uchovať potraviny plné vitamínov? Zdravým spôsobom konzervácie potravín je sušenie pomocou teplého vzduchu, a následným skladovaním potravín v uzavretej dóze neurobíte chybu. V sušičke potravín Eta Frešo môžete sušiť ovocie, zeleninu, huby, ryby, mäso (jerky) a bylinky. Súčasťou balenia je 8 sušiacich sít, na ktorých možno zároveň sušiť rôzne druhy potravín a môžete voliť počet sušiacich sít podľa množstva potravín. Balenie obsahuje špeciálne sito na bylinky. Sušiace sitá sú číra a tak uľahčujú kontrolu procesu sušenia. Teplotu sušenia si nastavíte v rozsahu 35 - 70 °C. Samozrejmý je tichý chod sušičky. Na tejto sušičke môžete použiť aj časovač, ktorý je možné nastaviť v rozmedzí 2 - 48 hodín, s krokom po 1 hodine. O vypršaní časového limitu, ktorý ste si nastavili, vás bude sušička Eta Frešo informovať pomocou zvukovej signalizácie. Bez obáv môžete nechať sušičku zapnutú cez celú noc, pretože sušička ETA Frešo je vybavená ochranou proti prehriatiu.

Sušičku ETA Frešo rýchlo zostavíte, ľahko sa ovláda a jednoducho sa udržiava. Spínačom ON / OFF uvediete prístroj do prevádzky. Eta Frešo je vybavená prehľadným LED displejom. Dĺžka napájacieho kábla je 1 m. Príkon prístroja je 250 W. Ešte váhate nad výberom sušičky ETA Frešo? Táto sušička má praktický tvar a v elegantnom bielom prevedení sa hodí do vašej kuchyne. Nemáte miesto v mrazničke a napriek tomu si chcete uchovať potraviny plné vitamínov? Zdravým spôsobom konzervácie potravín je sušenie pomocou teplého vzduchu, a následným skladovaním potravín v uzavretej dóze neurobíte chybu. V sušičke potravín Eta Frešo môžete sušiť ovocie, zeleninu, huby, ryby, mäso (jerky) a bylinky. Súčasťou balenia je 8 sušiacich sít, na ktorých možno zároveň sušiť rôzne druhy potravín a môžete voliť počet sušiacich sít podľa množstva potravín. Balenie obsahuje špeciálne sito na bylinky. Sušiace sitá sú číra a tak uľahčujú kontrolu procesu sušenia. Teplotu sušenia si nastavíte v rozsahu 35 - 70 °C. Samozrejmý je tichý chod sušičky. Na tejto sušičke môžete použiť aj časovač, ktorý je možné nastaviť v rozmedzí 2 - 48 hodín, s krokom po 1 hodine. O vypršaní časového limitu, ktorý ste si nastavili, vás bude sušička Eta Frešo informovať pomocou zvukovej signalizácie. Bez obáv môžete nechať sušičku zapnutú cez celú noc, pretože sušička ETA Frešo je vybavená ochranou proti prehriatiu.

Sušičku ETA Frešo rýchlo zostavíte, ľahko sa ovláda a jednoducho sa udržiava. Spínačom ON / OFF uvediete prístroj do prevádzky. Eta Frešo je vybavená prehľadným LED displejom. Dĺžka napájacieho kábla je 1 m. Príkon prístroja je 250 W. Ešte váhate nad výberom sušičky ETA Frešo? Táto sušička má praktický tvar a v elegantnom bielom prevedení sa hodí do vašej kuchyne.

Vlastnosti:

- Zdravý spôsob prípravy a konzervácie potravín

- Vhodná pre domáce sušenie ovocia, zeleniny, húb, mäsa, rýb (domáca "jerky") alebo byliniek

- Prehľadný LED displej

- Zvuková signalizácia

- Teplota nastaviteľná v rozsahu: 35 - 70 °C

- Časovač: 2 - 48 hodín, s krokom po 1 hodine

- 8 sušiacich sít nad sebou (súčasťou balenia)

- Rozmery sita: 30,6 x 24,6 cm

- Aktívna sušiace plocha: 0,60 m2

- Možnosť voľby počtu sušiacich sít podľa množstva potravín

- Sušiace sito na bylinky

- Číra sušiace sitá s vekom uľahčujú kontrolu procesu sušenia

- Materiál siet BPA free

- Spínač ON / OFF

- Ochrana proti prehriatiu

- Veľmi rýchle zostavenie, jednoduché ovládanie a jednoduchá údržba

- Praktický tvar a dizajn

- Tichý chod

- Dĺžka napájacieho kábla: 1 m

- Príkon: 250 W

- Možnosť dokúpenia ďalších sušiacich sít

- Šírka výrobku: 32.0 cm

- Výška výrobku: 36.0 cm

- Hĺbka výrobku: 27.5 cm

- Hmotnosť výrobku: 3.1 kg