Menu
Your Cart

Vysávač podlahový ETA CANTO II 1492 90020

Vysávač podlahový ETA CANTO II 1492 90020
Vypredané
Vysávač podlahový ETA CANTO II 1492 90020
144,71€ s DPH
  • Sklad: Vypredané
  • Katalógové číslo: 06428100
  • EAN: 8590393259687

Popis

Vysávač podlahový ETA CANTO II 1492 90020

Máte doma radi poriadok? Chcete upratovať ľahko a rýchlo bez zbytočnej námahy? Potom je vreckový vysávač ETA149290020 Canto II v tmavo modrom farebnom prevedení to pravé pre vás. Vysávač s príkonom 700 W s tichým chodom a veľkým priestorom pre prachový sáčok s objemom 4 l, sa stane nepostrádateľnou súčasťou vašej domácnosti. Manipulácia s vysávačom je veľmi pohodlná vďaka otočnému koliesku o 360 stupňov, ktorý umožní pohyb všetkými smermi. Mäkčená pojazdové kolieska sú šetrné k hladkým podlahám, teda si kolieska nezničíte a podlahu nepoškriabete. Vysávač sa pýši kvalitným HEPA filtrom č. 13, ktorý dokáže zachytiť aj tie najmenšie mikro častice. ECO motor s nižším príkonom sa postará o úsporu elektrickej energie a vysokú účinnosť vysávania. Ergonomicky tvarovaná rukoväť zaistí pohodlnú manipuláciu pri upratovaní. Akčný 11m rádius vysávača umožňuje dosiahnuť do vzdialenejších miest bez nutnosti prepojovanie napájacieho kábla. Pri kúpe vreckového vysávača vás zaiste poteší elektronická regulácia pre optimálne nastavenie sacieho výkonu, svetelný LED panel signalizujúca nastavenie sacieho výkonu a signalizácia plnosti prachového vrecka.

Okrem HEPA filtru č. 13, dostanete tiež 2 ks mikrofiltra - jeden ochranný vstupný motorový a jeden výstupný. Prachový sáčok ANTIBACTERIAL disponuje špeciálnou antibakteriálnou vrstvou eliminujúce rast baktérií a zamedzujúce ich šírenie. Obsahuje aktívne uhlie, ktoré neutralizuje pachy a je vybavený hygienickým uzatváraním zamedzujúcim úniku vysatých nečistôt. Vynikajúca účinnosť filtrácie aj tých najmenších prachových častíc vrátane peľov, roztočov atď. Vrecko má zvýšenú odolnosť proti nasiaknuté vlhkosti a pretrhnutiu tvrdými či ostrými predmetmi. Pri kúpe vysávača Canto II obdržíte univerzálne podlahovú hubicu pre pohodlné vysávanie, ako tvrdých podláh, tak i kobercov. Parketová hubica sa postará o tvrdej podlahy ako sú napríklad parkety, plávajúca podlaha, dlažba alebo lino. Ďalej kovovú teleskopickú rúrku s veľkosťou až 90 cm, vankúšovú hubicu pre šetrné vysávanie mäkkých textilných povrchov ako je čalúnenie alebo vankúše. Súčasťou balenia je aj štrbinová hubica pre vysávanie úzkych a ťažko prístupných miest napríklad v rebrách radiátorov alebo za nábytkom, kefka s jemnými štetinkami pomáha pri upratovaní na miestach, ktoré potrebujete šetrne zbaviť prachu alebo pavučín (napríklad na nábytku, stenách či obrazoch). Súčasťou balenia je samozrejme aj prachové vrecko ETA ANTIBACTERIAL. Myslíme na dlhú životnosť vášho vysávača Canto II, a preto je stroj opatrený ochranou proti prehriatiu motora a bezpečnostnou poistkou chýbajúceho prachového vrecka. Vreckový vysávač Canto môže mať skutočne svoje parkovacie miesto, pretože disponuje 2 parkovacími polohami - vertikálne i horizontálne. Vďaka praktickému držadlu je prenos vysávača veľmi jednoduchý.

Vlastnosti:

- ECO motor s nižším príkonom pre úsporu elektrickej energie a vysokou účinnosťou vysávania

- Veľmi účinná filtrácia vďaka kvalitnému HEPA filtru č.13, dvoch mikrofiltrům a prachovému vrecka

- Ergonomicky tvarovaná rukoväť

- Akčný rádius až 11 m umožňuje dosiahnuť do vzdialenejších miest bez nutnosti prepojovania napájacieho kábla

- Svetelný LED panel signalizujúca nastavenie sacieho výkonu

- Elektronická regulácia pre optimálne nastavenie sacieho výkonu

- Signalizácia plnosti prachového vrecka

- Priestor pre uloženie príslušenstva (štrbinová hubica a kefka)

- Ochrana proti prehriatiu motora - aktívne ochráni el. motor pred poškodením

- Bezpečnostná poistka chýbajúceho vrecka

- Otočné koliesko o 360 stupňov umožňujú pohyb všetkými smermi

- Automatické navíjanie napájacieho kábla

- Mäkčená pojazdové kolieska šetrná k hladkým podlahám (napr. Drevené, plávajúce, PVC, vinyl, linoleum, marmoleum a pod.)

- 2x parkovacia poloha pre podlahovú hubicu

- Parkovanie vo vertikálnej i horizontálnej polohe

- Praktické držadlo pre jednoduché prenášanie

- Výfuk v hornej časti vysávača znižuje mieru vírenie prachu

- Pripojovacie otvor sacej hadice v hornej časti vysávača pre pohodlné nasadzovanie / odnímaní

- Pripojovacie priemer príslušenstva 35 mm

- Univerzálny podlahová hubica (prepínanie na vysávanie kobercov alebo tvrdých podláh)

- Parketová hubica na tvrdé podlahy (napr. Parkety, plávajúca podlaha, dlažba, lino)

- Vankúšová hubica - šetrne vysaje mäkké textilné povrchy, ako je čalúnenie či vankúše

- Štrbinová hubica - je vhodná pre vysávanie v úzkych a ťažko prístupných miestach (napr. V rebrách radiátorov, za nábytkom atď.)

- Kefka s jemnými štetinkami pomáha pri upratovaní na miestach, ktoré potrebujete šetrne zbaviť prachu alebo pavučín (na nábytku, stenách či obrazoch)

- Kovová teleskopická rúrka (90 cm) - umožňuje ideálne nastavenie výšky pre užívateľov

- Prachový sáčok (ETA ANTIBACTERIAL)

- Príkon: 700 W

- Hlučnosť: 68 dB

- Objem vrecka: 4 l

- Akčný rádius: 11 m

- Rozmery: 46 x 30,6 x 25,5 cm (v x š x h)

- Hmotnosť: 5,85 kg

- Farba: Modrá