Menu
Your Cart

Váha osobná ETA VITAL TRAINER 7780 90000

Váha osobná ETA VITAL TRAINER 7780 90000
Vypredané
Váha osobná ETA VITAL TRAINER 7780 90000
62,16€ s DPH
  • Sklad: Vypredané
  • Katalógové číslo: 06424091
  • EAN: 8590393261048

Popis

Váha osobná ETA VITAL TRAINER 7780 90000

Analytická osobná váha sa Smart aplikácií analytická osobná váha ETA778090000 Trainer bude vašim nenahraditeľným parťákom, najmä ak chcete mať svoje telo pod konrolu. Navyše vďaka unikátnej smart aplikácii pomáha sledovať, pravidelne zaznamenávať a vyhodnocovať vývoj základných telesných charakteristík. Rozlíšenie má 100 g a maximálna kapacita váhy je do 180 kg / 396 lb / 28 st. Vážiaca plocha je sklenená s hrúbkou 6 mm. Je veľmi ľahko udržiavateľná - stačí ju hygienicky utrieť. Váha analyzuje s použitím 5 parametrov, konkrétne sa jedná o výšku, hmotnosť, vek, pohlavie a biologický odpor. Dobre čitateľné hodnoty Veľký LCD displej prehľadne zobrazuje presne namerané dáta. ITO technológia slúži pre vyššiu presnosť merania. Váži ihneď - stačí sa len na váhu postaviť. Automaticky tak dôjde k zapnutiu a zváženie. Nie je teda potrebné nijako našlapávat či s ňou inak manipulovať. Po zvážení sa váha taktiež automaticky vypne. Múdra a úsporná Má zabudovaný indikátor preťaženia a dokáže indikovať aj slabú batériu. Váha funguje na 4 ks batérie AAA (tie sú súčasťou balenia) a je tiež kompatibilný s mobilnými zariadeniami Android 4.4 (a novší) aj iPhone4S a iOS 8.0 (a novšie). Najväčšou výhodou je Bluetooth (4.0) bezdrôtová technológia pre prenos nameraných dát do aplikácie VITAL BODY v mobilných telefónoch, tabletoch a pod. Špeciálne aplikácie VITAL BODY pre múdra zariadenia Po spárovaní váhy s mobilným zariadením, aplikácia Vital Body zobrazuje, analyzuje a zhromažďuje namerané dáta - metabolický vek, viscerálny tuk, telesný tuk, vodu v tele, svalovinu, kosti, odporúča minimálny kalorický príjem a vyhodnocuje index BMI. Umožňuje prepnutie jednotiek hmotnosti (kg / lb / st: lb) a výšky (cm). Je schopná zaznamenať až 10 osôb. U každého jednotlivca je možné vložiť pohlavie, vek, výšku, meno, vlastné fotografiu aj požadovanú cieľovú hmotnosť. Okrem iného zobrazuje rozdiel medzi aktuálnou a poslednou zváženú hodnotou. Stanovte si svoj cieľ, aké hmotnosti by ste chceli dosiahnuť za ľubovoľné časové obdobie a sledujte vývoj a plnenia. V aplikácii môžete sledovať pokroky jednotlivých zmeraných hodnôt v čase (vrátane grafického znázornenia výsledkov pre ľahšiu orientáciu). Funkcia športový režim vás upozorní na športové aktivity, vďaka ktorým môžete dosiahnuť lepšie výsledky. Aplikácia je určená výhradne pre Android a iOS (možno bezplatne stiahnuť z Apple Store / Google Play).

Vlastnosti:

- Analytická osobná váha sa Smart aplikácií

- V kombinácii s unikátnou smart aplikáciou pomáha sledovať, pravidelne zaznamenávať a vyhodnocovať vývoj základných telesných charakteristík

- Energeticky úsporná BT (4.0) bezdrôtová technológia pre prenos nameraných dát do aplikácie VITAL BODY v mobilných telefónoch, tabletoch a pod.

- ITO technológia pre vyššiu presnosť merania

- Maximálna kapacita váhy do 180 kg / 396 lb / 28 st

- Rozlíšenie 100 g

- Sklenená vážiacu plocha

- Bezpečnostné sklo s hrúbkou 6 mm

- Veľký LCD displej so zobrazením nameraných dát

- Ihneď váži - stačí sa na váhu postaviť - dôjde automaticky k zapnutiu a zváženie

- Automatické vypnutie, automatické vynulovanie

- Indikátor preťaženia, indikátor slabej batérie

- Analýza s použitím 5 parametrov - výška, váha, vek, pohlavie a biologický odpor

- Jednoduchá a hygienická údržba

- Prevádzka na 4 ks batérie AAA (súčasťou balenia)

- Kompatibilný s Android 4.4 (a novší); iPhone4S a iOS 8.0 (a novšie)

- Špeciálne aplikácie VITAL BODY pre múdra zariadenia

- Po spárovaní s váhou zobrazuje, analyzuje a zhromažďuje namerané dáta - metabolický vek, viscerálny tuk, telesný tuk, vodu v tele, svalovinu, kosti, odporúča minimálny kalorický príjem a vyhodnocuje index BMI - pamäť až pre 10 osôb (možné vložiť: pohlavie, vek, výšku, meno, vlastné fotografiu a požadovanú cieľovú váhu)

- Umožňuje prepnutie jednotiek hmotnosti (kg / lb / st: lb) a výšky (cm)

- Zobrazuje rozdiel medzi aktuálnou a poslednou zváženú hodnotou

- Umožňuje sledovať pokroky jednotlivých zmeraných hodnôt v čase (vrátane grafického znázornenia)

- Možnosť stanovenia a sledovanie cieľa jedného používateľa (požadovanej hmotnosti) za ľubovoľné časové obdobie

- Funkcia pripomenutie športových aktivít (tzv. Športový režim)

- Meranie a analýza: hmotnosti

- Nosnosť: 180 kg

- Počet pamäťových miest: 10

- Presnosť váženia: 100 g

- Ukazovateľ: digitálny

- Typ batérie: AAA

- Počet batérií: 4

- Batérie súčasťou balenia: áno

- Indikácia vybitých batérií: áno

- SMART: áno

- Hmotnosť: 1.92 kg

- Šírka: 32 cm

- Hĺbka: 32 cm

- Výška: 2.5 cm