Menu
Your Cart

Gril na drevené uhlie CATTARA ROYAL GRANDE XXL 13043

Gril na drevené uhlie CATTARA ROYAL GRANDE XXL 13043
Vypredané
Gril na drevené uhlie CATTARA ROYAL GRANDE XXL 13043
345,33€ s DPH
  • Sklad: Vypredané
  • Katalógové číslo: 06428695
  • EAN: 8591686130430

Popis

ROYAL GRANDE XXL je najväčší gril z radu ROYAL, grilov na drevené uhlie pre najnáročnejších užívateľov.

Vysoko stabilná konštrukcia z precízne opracovanej ocele je opatrená odolnou, hrubo čiernou farbou. Konštrukcia je doplnená 2x kolieskami uľahčujúce mobilitu grilu. Rám v spodnej časti slúži pre ďalšie zvýšenie stability a takisto ako odkladací priestor. Na bočnej strany sú doplnené skladacie poličky pre odkladanie rozličného vybavenie pre grilovanie, alebo odkladanie samotných pokrmov.

Ovládacie kovové prvky a rukoväte majú dostatočné rozmery pre pohodlný úchop a zaisťujú jednoduchú manipuláciu. Obojstranná oceľová regulácia ventilácie perfektne lícuje s konštrukciou. Vyklápacie veko je vo vrchnej časti doplnené komínom a navyše je opatrené teplomerom pre stálu kontrolu teplôt vnútri grilu.

Pre samotnú tepelnú prípravu Vašich pochutín je gril opatrený robustným, trojdielnym, liatinovým roštom s okrúhlym stredom. Namiesto strednej časti je po vybratí možné umiestniť napr. Grilovacie panvice, pizza kameň a podobné (priemer 28-29 cm). Ďalej je grilovací priestor osadený odkladacím roštom pre udržanie teploty už hotových pokrmov, alebo pre ich predhriatie.

Ďalšou prednosťou grilu je rošt na uhlie s nastaviteľnou výškou, grilovací priestor je tak možné regulovať pomocou mechanizmu na prednej strane, podľa požiadaviek daných pokrmov. Dvierka na čelnej strane grile významne uľahčujú doplňovanie uhlia. Pre uľahčenie čistenia je potom určená zásuvka na popol v najspodnejšej časti grilovacieho priestoru.

Technické parametre:

- rozmery grilu: 154 x 110 x 46 cm

- grilovací rošt: trojdielny liatinový (guľatý stred)

- stredný diel roštu: priemer 28 cm

- grilovacia plocha: 73 x 41 cm

- výška grilovacej plochy: 85 cm

- vstavaný teplomer: áno, vo veku

- bočné poličky: sklápacie

- plnenie uhlie: prednými dvierkami

- popolník: áno, spodná zásuvka

- pojazdný: áno, 2x kolieska